GeoApps Feature requests

GeoApps news feed and changelog.

Newest
  • Trending
  • Most voted
  • Least voted
  • Newest
  • Oldest
Sort by
Newest
  • Trending
  • Most voted
  • Least voted
  • Newest
  • Oldest
1
Ondersteuning voor het toevoegen van Kaartlagen uit een ArcGIS Mapserver
Feature request
open
Er zijn in Nederland een hoop organisaties (bijvoorbeeld waterschappen en gemeentes) die (helaas) hun kaartlagen enkel ontsluiten via een Arcgis MapServer en/of FeatureServer. Om deze kaartlagen toe te voegen aan GeoApps zou het fijn als GeoApps direct zou kunnen aansluiten op een ArcGIS Mapservers en FeatureServers
Add a comment
1
Meten tijdens tekenen
Feature request
open
Het zou handig zijn als je tijdens het tekenen van een lijn direct de lengte van de lijn in beeld krijgt, net als bij meten. Soortgelijk voor het tekenen van vlakken en de oppervlakte
Add a comment
1
Zoeken in GeoApps Manager
Feature request
open
Soms is het handig om in de beheeromgeving snel op naam (bijvoorbeeld van een kaartlaag of dataset) te kunnen zoeken. Zeker bij omgevingen met veel kaartprojecten is dit nu soms erg lang zoeken omdat je door elk project moet gaan. Een zoekfunctie zoals op Startpage zou erg prettig zijn!
Add a comment
2
Project admins
Feature request
open
Het zou voor handig zijn om admin-rechten voor het beheren van kaartprojecten specifiek toe te kunnen wijzen aan (1 of meerdere) beheerders die dan alleen hun eigen projecten kunnen beheren. Nu heeft een admin altijd volledig toegang tot alle projecten.
Add a comment
1
ThemeMaps kopiëren en evt. samenvoegen
Feature request
open
Het zou erg handig zijn om een ThemeMap vanuit het ene naar het andere project te kunnen kopieren. Daarbij zou het extra nuttig zijn wanneer de ThemeMap samen gevoegd kan worden met een reeds bestaande ThemeMap.
Add a comment
2
Undo knop in dashboard
Feature request
open
Wanneer je bijvoorbeeld een block weggooit, kun je dat niet ongedaan maken. De pagina wegklikken zonder opslaan werkt, maar andere acties worden dan ook niet opgeslagen.
Add a comment
2
Zoeken op kadastrale percelen
Feature request
open
De PDOK Locatieserver(https://www.pdok.nl/pdok-locatieserver) ondersteunt ook het zoeken op kadastrale percelen, maar in GeoApps kun je nu niet zoeken op een kadastraal perceel. Het zou fijn als als je naast het zoeken op adres, ook kan zoeken op een kadastraal perceel.
Add a comment
3
Bij afsluiten obliek/streetview fly-out automatisch sluiten
Feature request
open
Bij het gebruik van de oblique/street view modules blijft de fly-out open wanneer de module wordt gesloten, wat betekent dat het mogelijk is om de module onmiddellijk opnieuw te openen op een nieuwe locatie door op de kaart te klikken. Dit is nu bewust zo gebouwd, maar het zou mooi zijn als het configureerbaar zou zijn of fly-outs zoals oblique/streetsmart/streetview onmiddellijk worden gesloten bij het klikken op de sluitknop in de rechterbovenhoek van het venster.
Add a comment
1
Marker na het zoeken van een adres langer in beeld laten
Feature request
open
Na het zoeken van een adres in de kaartviewer verschijnt een marker in de kaart van het betreffende adres. De marker verdwijnt na circa 10 seconden. Voor het nader bekijken van de betreffende locatie is het wenselijk dat de marker langer in beeld blijft en/of pas verdwijnt bij een volgende actie.
Add a comment
4
Voorgedefinieerde filters in initiele weergave
Feature request
open
Mogelijkheid om filters in te stellen zodat deze toegepast worden bij initiele weergave van een kaart (anders dan bij de definition query moet dit dan dus ook weergegeven worden in de legenda en uitgeschakeld kunnen worden zoals bij reguliere filters). Idealiter kan dit ook user-based.
Add a comment
Create your own newsfeed
lightbulbSuggest a new feature
Changelog Feature requests Roadmap